YOZGAT / MERKEZ - Toki Şehit Mehmet Koçak Ortaokulu

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında, İçişleri Bakanlığı ve Millî Eğitim Bakanlığı öncülüğünde AFAD Başkanlığı koordinasyonda 81 ilde tüm okullarda eş zamanlı olarak Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı düzenlendi.

Şbt

Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz. ikinci dönem, kaldığımız yerden görüşmek üzere...

Kas

Davranışsal bağımlılıkla mücadele aile eğitimlerine ait broşür, afiş ve seminer sunumları okulumuz web sitesinde yayınlanmıştır.

Kas

''Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.'' Mustafa Kemal ATATÜRK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Başta ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatanı bizlere emanet edenleri saygıyla anıyoruz.