YOZGAT / MERKEZ - Toki Şehit Mehmet Koçak Ortaokulu

Nis

23 Nisan 1920, türk Milleti'nin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Mustafa Kemal ATAtürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tam 104 yıl önce çocuklara armağan etmiştir. bizde günün anlam ve önemini yeni nesillere aktarmak amacıyla okulumuzda etkinlikler gerçekleştirdik. Emeği geçen okul idaremize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda bir dizi etkinlikle kutlandı. Bu anlamlı gün için hazırlık yapan değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Zaferin kahramanları, aziz şehitlerimizi saygıyla anıyor, rahmetle yad ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümünden okulumuzda bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün sembollerinden biri olan İstiklal Marşı'mızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında Bozok Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden Dr. Öğretim Üyesi Sevim ÇİMKE öğrencilerimize "Dijital Ortamda Çocuğun Karşılaştığı Riskler ve Korunma Yolları" konulu eğitim verdi. Katkılarından dolayı hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ock

2023/2024 Eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Karnelerini alan öğrencilerimize ve dönem boyunca emeklerini esirgemeden çalışan değerli öğretmenlerimize iyi tatiller dliyoruz.

Ara

Özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler. Sohbetin ve gülümsemelerin bol olduğu kahvaltı etkinliğine katılan kıymetli öğrencilerimize teşekkür eder, derslerinde başarılar dileriz.

Kas

Tükiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 85 yıl önce 10 Kasım 1938'de Dolmabahçe Sarayı'nda saat dokuzu beş geçe hayata gözlerini yumdu. Bu toprağın yetiştirdiği büyük vizyoner, kuşaklar boyu ilham kaynağı olan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle, saygıyla, sevgiyle ve özlemle anıyoruz...

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda öğrenci, öğretmen ve velilerimizle birlikte coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetimizin 100. yılında bize bu günleri yaşatmak için savaşan, canını veren başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm Şehitlerimizi rahmet, saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Ne Mutlu Türk'üm diyene!

Kas

2023/2024 Eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplantısı okulumuzda idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimizin doğal afetlerden olan deprem anında nasıl davranmalarını ve ne önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikatta "çök, kapan, tutun" "hayat üçgeni oluşturma" gibi uygulamalar gerçekleştirildi. Sonra da "Okul Tahliye Planı" doğrultusunda öğrencilerin tahliyesi yapıldı. Son olarak toplanma alanlarında son bilgilendirme yapılarak tatbikat sona erdirildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı ile okulumuzda başladı. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyoruz.

Haz

Etkinliklerle dolu yoğun ve başarılı bir eğitim öğretim yılının ardından öğretmen ve öğrencilerimiz için yaz tatili başladı. Mezun olan öğrencilerimize ve okulumuzdan ayrılan sınıf öğretmenimiz Fatma Özçelik, fen ve teknoloji öğretmenimiz Münevver Durusoy'a bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Haz

Toki Şehit Mehmet Koçak İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri Hayat Boyu Öğrenme haftası kapsamında Parkta Bir gün isimli tiyatro gösterisi sergilediler. Yönetmenliğini okulumuz sınıf öğretmeni Hakan Ertaş'ın üstlendiği, ilkokul 1. sınıf öğrencilerinden okulumuz öğretmenlerine varıncaya kadar her yaştan oyuncunun sahne aldığı gösterimiz izleyicilerden büyük beğeni ve alkış aldı.

Haz

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencilerimiz Anıtkabir, 1.Meclis, 2.Meclis ve şuan kullanılan Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ettiler.

May

23 Nisan 1920, Türk milletinin millî iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu mutlu günde, kuruluşunun 103. yılını gurur ve coşkuyla kutladığımız Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini rahmet ve şükranla anıyoruz. Millî değerlerimizin mirasçısı ve geleceğimizin teminatı bütün çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlu olsun.